maanantai 28. toukokuuta 2012

"Linnunpesä"

Odotin kovasti kuvapäivitystä tontilta, mutta isäntä unohti ottaa kuvia. Jospa huomenna sitten niitä edistyskuvia. Jospa pääsisin itsekin katsomaan. Hankalaa, kun perheessämme on vain yksi auto. Olisi helpompaa, kun voisin kulkea lasten kanssa erikseen. Heillä kun on kuitenkin päiväuni ja yöunille menoajat.
Toisaalta kaupat, neuvolat, sun muut on onneksi kävelyetäisyydellä, että pääsemme hyvin kulkemaan. Tänäänkin käväisimme kirjastossa. Etunsa täällä kylän keskustassa asumisessa, vaikka ei muuten mun juttuni olekaan. :)
Ja aika maallahan tässä ollaan, kun poni on melkein takapihalla. ;D Kukko kiekui ekaa kertaa tälle kesälle eilen, ainakin syksyllä se kulki kanojen kanssa tuolla vapaasti.


Mutta tässä yksi ihanuus:

Nestrest loungeri

Vähänkö olisi tälläinen ihana riippumassa esimerkiksi terassilla. Pesä on halkaisijaltaan lähemmäs pari metriä, joten sinne mahtuisi vaikka lasten kanssa. Ihana lököttelypaikka!








Valmistaja http://www.dedon.de/en/

Vinkki tästä tuli Sisustusblogista.

2 kommenttia:

  1. Meillä on kivasti tontti tuossa 150m päässä nykyisestä kodista, niin pääsee sinne käväisemään ihan koska vaan.

    Todella kiva tuo nestrest loungeri. Kelpaisi kyllä meillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tontille melkein 13km, ihan lähellä, mutta ilman autoa turhan kaukana. :) Teillähän saa talon valmistuttua kantaa tavarat suoraa talosta toiseen. ;D Aika mukavan oloinen matka kyllä. :)

      Poista