sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Vuosi vierähtänyt

Tänään on kulunut tasan vuosi siitä, kun projekti virallisesti alkoi ja lompsimme arkkitehdin kanssa metsässä ja istuimme sen jälkeen ideoinemme pöydän ääreen. Voi kuinka pitkältä ajalta silloin tuntui matka kevääseen, kun jo kaksi viikkoa meni malttamattomin mielin suunnitelmanluonnosta odotellessa! No, toki olihan sitä muutakin ajateltavaa, kun seuraavana viikonloppuna muutettiin tähän väliaikaisasuntoon.

Niin se vain aika kului ja asiat edistyi, nyt on jo puoli vuotta varsinaista talon rakentamista takana. En tiedä tohtisikohan sitä toivoa, että puolen vuoden päästä suurin urakka olisi jo ohi ja tupa valmis. Aika näyttää! Hommathan ei siihen lopu, mutta onhan se ihan toista, kun saa niitä hommia tehdä jo siinä uudessa talossa asuen.

Matkan varrella on ollut ilo huomata että meidänkin projektimme on saanut lukijoita. Kiitos teille! On mukavaa lukea myös muiden samasta matkasta. Joillakin on jo päästy muuttamaan omaan uuteen kotiin ja se antaa uskoa myös itselle, että meilläkin vielä se päivä koittaa.  Pienin askelin sitä hetkeä kohti edetään. :)

2 kommenttia:

  1. Teillä on projekti edennyt nopeasti. Me ostimme tontin jo melkein 1,5 vuotta sitten ja samalla alkoi yhteistyö arkkitehdin kanssa. Mutkia kun on ollut matkassa enemmänkin, niin saapa nähdä riittääkö kaksi vuotta projektin loppuun saattamiseen.

    VastaaPoista
  2. Teillä on ollut kyllä kurjan paljon mutkia matkassa, toivottavasti niitä ei enää tulisi! Olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen, että meillä kaikki on sujunut aika hyvin. Tietysti jotain pientä, mutta koko ajan on kuitenkin edetty eteenpäin. Tsemppiä teille jatkoon!

    VastaaPoista