torstai 11. lokakuuta 2012

Laminaatit

Talolla etenee tasaisen hitaasti tällä hetkellä ja sellaista ei niin näkyvää työtä, joten päivityksetkin venähtelee. Nyt on myös lasten kanssa sairasteltu ja ite en oo viikkoon talolla käynytkään.

Jotain on jo materiaaleista saatu päätettyäkin eli laminaatit. Käytiin Vaasassa Novafloorilla kun siellä oli joku superlauantai syyskuun lopussa.

Kuvat lainattu Erikoisparketti.fi (kuvissa ei kyllä näytä niin hyviltä kuin oikeasti)


Esprit Tammi basaltinharmaa 1-sauva mattapinta;  2200 mm pitkä erikoismalli! Tammi basaltinharmaa on sävyltään harmaa jossa mukana hieman ruskeaa. Elävä tammikuosi oksakuvioineen tekee jännittävän lattian. Laminaattilautojen kaikki reunat ovat viisteellisiä (V-ura) mikä korostaa lattian lankkulattiamaisuutta.
Tällä laminaatilla tulee alakerrasta tv-huone, olohuone, keittiö ja työhuone.
Yläkerrasta muut paitsi lastenhuoneet.
.
 Tammi Crystal White laminaatin sävy on hyvin vaalea, harmaaseen taittava. Laminaattilautojen välinen sauma on tasainen ja huomaamaton.
Tällä lastenhuoneet2 kommenttia:

  1. Ihan kivan näköisiä laminaateiksi, mutta kaikella ystävyydellä sanoisin että harkitkaa vielä, laittakaa oikeaa puuta ja kiveä/laattaa olevat lattiat todella upeaan taloonne. Aito materiaali on aina aito. Ei nuo kalliimmat laminaatitkaan mitään edullisia ole mitä olen hintoja katsellut, mutta joka tapauksessa ne ovat muovia joka esittää olevansa puuta. Oikea puulattia ikääntyisi arvokkaasti upean talonne kanssa. Tiedostan toki laminaattien hyvätkin puolet. Ethän suutu kommentista, tämä on ystävyydellä.

    VastaaPoista
  2. Jos ollaan vähän suorempia ja sanotaan suoraan, että laminaatin samoin kuin muovimaton yms. käyttö on kivitalon raiskaamista. Ihan sama kuin laittaisi Mersuun karvanopat. Arvokkaan talon tyyliin eivät kuulu mitkään tekomateriaalit. Hinnassakaan ei juuri eroa ole. Ko. tyyliseen taloon sopisi parhaiten leveät lattialankut tai laattalattiat.

    VastaaPoista