perjantai 26. huhtikuuta 2013

Ilmastoinkone heräsi henkiin.

Viime kesänä asennettu iv-kone heräsi alkuviikosta henkiin. Koneena meillä oli tuo Enerventin LTR-3, jossa lisänä maalämpöön liitettävä jäähdytyspatteri. Patteria ei vielä ole kytketty, mutta eiköhän senkin aika tule, kunhan putkimies eksyy ensi viikon aikana tontille.

Enervent LTR-3
Ohjaus-/automaatioyksikkönä meillä on tuo Enerventin EDA-yksikkö. Enerventille oli tullut näköjään tuollainen hieman hifimpikin eAir -yksikkö valikoimaan.Onneksi ei ollut kesällä valikoimassa, niin ei jouduttu ostamaan;) Tulevaisuudessa meillä on tarkoitus liittää tuo iv-kone myös osaksi tuota KNX järjestelmää.
EDA ohjausyksikkö
Koneen mukana meille tuli tuollaiset G3 luokan karkeasuodattimet. Päätimme kuitenkin tilata hieman paremmat F7 ja M5 luokan pussisuodattimet. Saadaanpahan hieman paremmin jäämään nuo siitepölyt yms tuonne ulkopuolelle. Suodattimet tilattiin kätevästi netistä.
Uudet F7- ja M5 -luokan pussisuodattimet

2 kommenttia:

  1. Onkohan meillä se hifiversio tuosta samasta. En näistä ymmärrä, mutta mies kehui, että parasta mitä rahalla saa.. No, joka tapauksessa mies tänään irroitti nuo ritilät pusseineen ja näin kuukauden asumisen jälkeen ne olivat jo ihan mustat pölystä! Taitaa olla vielä paljon raksapölyä jatkuvasta siivouksesta huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oon kuullu monelta et sitä pölyä löytyy vielä vuodenkin kuluttua. Kiva! ;)

      Poista