tiistai 14. toukokuuta 2013

Vettä tulee!

Perjantaista lähtien ollaan saatu vesi hanasta sisään. Tosin tällä hetkellä keittiö on ainut paikka, missä on sekä allas että hana. :D Suihku toimii myös ja molemmat Wc-istuimet on asennettu paikoilleen..

Keittössä altaana Ikean DOMSJÖ tiskiallas. Tuo allas- eli roskiskaappi on suunniteltu suoraan tuon kyseisen altaan alle. Keittiöhana on Hansgrohe Talis S². Se voidaan asentaa ikkunan eteen, koska hana on kaadettavissa  matalaksi. Ulosvedettävällä juoksuputkella.


Altaan vieressä on Damixa, elektroninen pesukoneventtiili. Vaatehuoneessa kaappirungot paikoillaan. Jätettiin takalevyt pois ja laitettiin takaseinään tapetti. Joskus muuton jälkeen sinne tulee sitten myös vaatetanko toiselle seinälle ja hyllyjä kiertämään tuon katonrajan.


Me ei uskallettu laittaa tuota tapettia makuuhuoneen seinälle, kun aateltiin sen olevan liian tumma. Vähän mua se kyllä harmitti, on tosi hieno tapetti. Mutta toisaalta tykkään, että makuuhuoneen tunnelma on aika rauhallinen.


2 kommenttia:

  1. Kiva seurata miten kaikki etenee kodin suhteen. Pisti silmään tuo tiskiallas, me ollaan juuri saatu rempattua oma koti valmiiksi ja keittiössä sama allas, tykkään siitä niin kovasti! Muutenkin tosi kiva blogi <3 Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
    Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

    VastaaPoista
  2. Ollaan ajateltu samaa allasta meidän tulevaan keittiöön - onko teidän tason syvyys 60cm vai 63 (kuten monissa Ikean keittiöissä)? Pohdin miten paljon tuo reuna tulee ulos sieltä tasosta jos on 60cm..

    VastaaPoista