perjantai 18. marraskuuta 2011

Jämerälle tarjouslaskentaan

Johan tätä päivää ehdittiin odottamaankin, mutta vihdoin päästiin siihen pisteeseen, että pohjakuvat menee Jämerälle tarjouslaskentaan. Sen valmistumista odotellaankin lähemmäs pari viikkoo. Nyt vain toivotaan, ettei tulisi aivan mahdotonta yllätystä tuon hinnan kanssa, ja saataisiin jatkaa yhteistyötä Jämerän kanssa.

Oli aika mukavaa katsella värillisiä julkisivukuvia talosta. Edelleenkin vain hirvittää, että tuleeko siitä nyt varmasti selainen kuin halutaan ja ettei talo ole sellainen kylmä ja kolkko katsella mitä kivitalossa olen alun perin pelännyt. Noh, kuvissa se näytti ihan kivalta, mutta todellisuudessa se talo on kuitenkin aika iso, joten todellisuus voi olla sitten toista...

Tuo hintapuoli myös paljolti mietityttää. Yhtenä mietinnän aiheena on ollut myös se, otetaanko Jämerältä vain toimitus vai vesikattovalmius. Alun perin on ollut tarkoituksena saada toimitus nimen omaan vesikattoon saakka. Kuitenkin Roy Jakobsson itse sanoi, että Jämerällä ei vielä oikein toimi tämä homma omien rakennusporukoiden kanssa. Alustavasti isäntä onkin ollut yhteydessä täällä päin olevaan rakentajaan. Saatiin myös tänään yhteystietoja referenssikohteisiin ja tuo isäntä jo soittikin yhdelle, jolle oli otettu Jämerältä vain tavaratoimitus. Hän kyllä suositteli ottamaan Jämerältä vesikatto valmiiksi. On kuulemma niin paljon yllätyksiä tullut vastaan itselle matkanvarrella.
Nyt onkin mietitty, olisikohan mahdollista saada paikallinen porukka, mutta Jämerän kautta. Mutta tämähän varmasti selvinnee kyllä. Toki Jämerältä tulisi hintaan omat prosentit päälle, mutta samalla saataisiin takuu, kun kaikki tulisi heidän kautta. Noh, pitänee kaikkea vielä miettiä...

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, on jännää aikaa taas teillä!! Ne kaks viikkoa tuntuu NIIIN pitkiltä kun jotain odottaa! En usko että teidän talosta tulisi kolkko, ei sisältä eikä ulkoapäin. Sinä osaat loihtia väreillä ja sisällä sisustuksella kodikkuutta ja lämpöä aivan varmasti. :) Toivotaan, että tekevät hyvän tarjouksen ja pääsette taas askeleen lähemmäs unelmaa!!!

  VastaaPoista
 2. Välillä tuntuu odottavan aika olevan pitkä, toisaalta päivät täynnä tohinaa. Totuttavahan siihen vissiin on että odotettavaa tulee vielä ja paljon. ;) Tässä on pitkä aika vielä ennenkuin päästään edes toimeen.

  Voi, kun olisikin paaaaljon rahaa ja sais ihka uuden sisustuksenki samalla! :D Viedä nyt nuo vanhat huonekalut sinne.... Ei vaites! Sinne uuteen kotiin mukava pikkuhiljaa sitten ostella uutta ja sopivaa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä sitä tottuu kun on aina uutta odotettavaa joka yleensä on aina positiivista sellaista! ;) Ja tosiaan, jostain kumman syystä kiinnostaa nykyään lototakin erilaisella motivaatiolla kuin ennemmin (vaikkei nyt varmaan vieläkään edes paljoa lotota.) Kun se raha olisi NIIIIN tarpeeseen ja kaikkea kivaa olisi kyllä mihin sitä laittaisi... ei tosiaankaan kaikkea vanhaa viitti uuteen viedä mukanaan, mutta ei ihan uusiin puihinkaan voi laittaa koko huushollia. Sen olen sanonut että ainakin ruokapöytä ja sohva ostetaan! :) ja tietysti lamput ja ja ja.... ;)

  VastaaPoista
 4. Ihan hyvä jos odotteluunkin tottuu. :) Meilläki taitaa kummallakin yksi rivi olla lotossa. ;) Ei siitä haittaakaan olisi. Paljon kuitenkin tarvitaan suureen taloon uutta joka tapauksessa. Isompia esim. toinen sohva ja pari nojatuolia. Ruokailuryhmäkin on tarkoitus uusia, mutta voi olla että se katotaan vasta sitte myöhemmin. Nii ja aulaan tulee uus iso kattokruunu ja lipasto ja ja... Niinpä. ;D

  VastaaPoista