keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Talon paikka

 Siinä se sitte olisi, talon paikka tossa ladon ja kaivurin välimaastossa metsän puolella. Talli tulee niin, että pihasta katottuna lato jää sen taakse. Ja talo tulee vielä vähän kauemmas/ylemmäs tuonne metsään.

Tie päätettiin sittenkin tehdä jo nyt syksyn aikana, se tulee menemään tuota metsän reunaa pitkin.


Puheistani huolimatta se eka kuoppakin on nyt sitten kaivettu,
kun mies ja appiukko kävivät kokeilemassa, mitä sieltä maasta löytyy. 
Kiviä, kiviä ja kiviä!

2 kommenttia:

  1. olipas kiva nähdä teidän tontinpaikka! :) se on jo niin selvän näköinen ettei muutakuin lapiota maahan- heh, noh- ehkä sinne pitää jotain muutakin laittaa että talo saadaan perustuksineen rakennettua. Kivaa jos aiotte kuitenkin sen tien jo tehdä! Se on kaikki keväältä sitten pois. Eikä vaikuta rakennuslupaan mitenkään kun teidänhän se tontti on eikä vastaa vielä itse rakentamista :) Uskon kyllä että tuolta maalämpöä varten löytyy kallio kun kiviä ihan pursuaa ekastakin kuopasta! :D hih. Muista ottaa parhaimmat talteen puutarhaa varten. ;)

    VastaaPoista
  2. Pitää sieltä muutama puukin kaataa, kun tulee kuitenkin tuonne metsän puolelle. :) Mutta on se ihan kiva saada jotain jo tehdyksikin! Tosin, jos niin käy ku mies meinas, että helmikuussa tulee vasta talvi, ni ehtii sitä maataki vielä muokata. ;) Mutta ei oteta siitä ressiä. Pääasia, että keväällä nyt päästäisiin asiaan. Juuri oli puhe, että on kuulemma kivet tuola maastossa niin rumia/teräviä ettei kannata niitä säästellä. Pitää niitäkin sitte ajallaan tarkemmin syynätä. :)

    VastaaPoista