torstai 1. joulukuuta 2011

Jämerän tarjous

Jämerän tarjous tuli tänään, siis sellainen könttä summa. Huomenna tavataan Seinäjoella Roy Jakobssonin kanssa ja katsotaan tarjousta tarkemmin osa-alueittain. Kyllähän sillä hintaakin oli, mutta katsotaan nyt mitä huomenna selviää. Muutenkin aikomuksena treffata vastaavan mestarin kanssa ensi viikolla asian tiimoilta, että saadaan myös hänet ja hänen tietotaitonsa hyvissä ajoin mukaan projektiin.

Joulukuukin vaihtui ja ensimmäiset luukut kalenterin pussukoista on lasten kanssa kurkattu. Kumman nopsaan tämä aika juoksee. Kaksi kuukautta on jo kulunut ja nyt vasta saatiin tarjous. Hidasta puuhaa. Onneksi tässä vielä on aikaa hyvin, että eiköhän me heti keväällä kuitenkin päästä rakentamaan. Kuitenkin olisi kiva saada valmistakin. Toisaalta näin isoissa ja tärkeissä asioissa on hyvä edetä rauhassa ja harkiten. Silloin päästään varmasti hyvään loppu tulokseen. Kovasti sitä jo odottaa kevättä ja sitä, että päästäisiin toimeen. Silloin päästään jo todellinen askel lähemäs talon valmistumista.

Noh, asia kerrallaan ja huomista kohti. Jospa nyt katsotaan ensin tuleeko Jämerän kanssa kauppoja ollenkaan vai joudutaanko vielä ottamaan takapakkia. Unelmaahan tässä rakennetaan, mutta olisihan kiva myös selvitä niistä lainoista. ;) Lainoista puheen ollen, maanantaina olisi aika pankkiin vielä varmentamaan laina- asioita. Harmittaa vain, kun kuulemma kylän tuttu pankkikonttori on sulkeutumassa, että saadaanko isolta kylältä enää yhtä hyviä ehtoja vai pitääkö laina nostaa jo ennakkoon...

Mutta viikonloppua kohti matka käy!

4 kommenttia:

 1. Joo, kyllä ne hinnat on aikasta huimia... Meillä lopuksi silti ne hinnat oli enää 10-20.000€ eroilla ettei ihan mahdottomia. ja toisaalta sekin on vaikeaa vertailla kun joihinkin paketteihin kuuluu mm. kiintokalusteet ja joihinkin taas ei yms että sitä vertailua on aika hankala tehdä. Lopulta meillä ratkaisi se että mitä itselle halutaan- mikä olisi LOPPUELÄMÄN koti. Ja mitä siihen haluaa ehdottomasti mukaan, ja mistä on varaa tinkiä. huoh, on se vaikeaa mutta ehkä se kiitos lopussa seisoo. ;) Tsemppiä pankkijuttuihin ja loppuratkaisun tekemiseen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, sitä tarvitaan. Budjetin kanssa epätoivon hetkiä. :(

  VastaaPoista
 3. Löysin minäkin blogisi ja kiva nähdä, että joku muukin kirjoittelee jo "rakentajatarinaa" vaikka itse rakentaminen ei vielä olekaan alkanut :-)

  Laita sinäkin pohjakuva tänne!

  VastaaPoista
 4. Minä oon niin hätäinen, että oon käynyt jo keittiökaupoillakin. Toisaalta tykkään kyllä tehdä asiat ajoissa ja harkita niin, ettei tarvi sitten tehdä mitään viime hetken paniikkiratkaisuja.

  Toivottavasti pääsette pian tekemään kaupat! :)

  VastaaPoista