keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kohti huomisia kauppoja Forte Kivitalon kanssa!

Kuten sanottu, paljon on ollut meneillään ja loppuen lopuksi emme teekään huomisia kauppoja Jämerän kanssa! Meille tulee Forte-kivitalo! Me tuossa pari viikkoa sitten kuulimme Forte Kivitalot firmasta ja olemme kyselleet tarjousta myös sieltäkin. Ero oli kuitenkin niin pieni (vertailimme pelkästään toimitusta), että olimme lyömässä tiistaina kaupat kiinni Jämerän kanssa ja meillä oli tarjous työnteosta paikalliselta tekijältä. Yllätyksenä s-postissa odottikin tiistai aamulla uusi tarjous Fortelta, töineen kaikkineen. Meille luvattiin tämän alueen parhaimmat kivitaloja tekevät työmiehet rakentamaan rungon vesikattoon asti. Ja kylläpä se tällä kokoonpanolla oli lukkoon lyöty.

Huomenna tavataan Forten miehen kanssa tuolla anoppilassa, allekirjoitetaan sopimus ja käydään kurkkaamassa myös tuota tonttia. So happy!
Aika iso helpotus tämä päätös. Nyt päästään alkuun, rakennekuvien kimppuun ja rakennuslupaa hakemaan. Kohti Kevättä!!!


6 kommenttia:

 1. Jotain tällaista uumoilinkin... ;) Mutta aivan mahtavaa, kuin tilauksesta, Forten mies laittoi tuulemaan ja mitään ei ole vielä menetetty kun kauppoja ei ole lukkoon lyöty! On paljon mukavampaa alkaa sisäisestä rauhasta käsin alkaa rakentaa kuin valmiiksi jo pienessä paniikissa miten rahat riittää kun niitä rahanmenoja löytyy kyllä matkan varrellakin. HIENOA!!!!! Millaiset pohjakuvat siihen taloon tulee? Onko samanlainen kuin Jämerän kanssa oli kaavailtu vai menikö sekin ihan uusiin puihin?? Halit ja kivaa joulun aikaa! <3

  VastaaPoista
 2. Totta puhut! Nyt on kaupat lyöty lukkoon ja tästä on nyt hyvä jatkaa eteenpäin hyvillä mielin. Sehän on varma, että ylläreitäkin kuvioihin mahtuu, toivottavasti on jotain budjetoitu myös yli niin kompensoisi vähän.

  Koivusalon Juha teki pohjakuvissa hyvää työtä ja ollaan erittäin tyytyväisiä. Ja kyllä talo tulee niillä pohjilla, jos ei nyt sitten jotain ihan pieniä muutoksia tule. :)

  VastaaPoista
 3. Ja Leena: Halit takaisin ja mukavaa joulun odotusta! Muistakaa ja malttakaa myös vähän levähtää joulun pyhinä! :)

  VastaaPoista
 4. Mitäs Jämerä sanoi, kun kuuli että näin viime tingassa käännettiin kelkkaa? Laskiko yhtään tarjousta?

  Nyt teillä on kai kaupat tehtynä? Onnea, jos näin on :-)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut kaupoista! Varmasti hyvä fiilis lähteä viemään projektia eteenpäin! :) Tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset vain onnitteluista! :) Kyllä kaupat on nyt tehty ja tuntuu, että tämä asia tuli ison askelen verran todellisemmaksi, nyt rakennuslupa vielä ni kaikki on loistavasti!

  A: En tiedä sen kummemmin kun isäntä hoiti sen puhelun, harmittihan tuo varmaan. Kyllä Jämeräs tiedettiin, että Fortenkin kanssa neuvoteltiin.

  VastaaPoista