torstai 29. joulukuuta 2011

Keittiö mietinnässä

Joulu on vietetty ja matka kohti uutta vuotta ja kevättä on alkanut. Heti tammikuun puolella aletaan katselemaan keittiöfirmoja. Olisi aika päättää keittiön kohtalo ainakin niiltä osin, mitä tulee minnekkin, joten kohti suunnitelmia ja tarjouksia on suunta.

Tässä pari keittiö mallia, mistä nyt ainakin varmaan kysytään tarjoukset. 
Nixi keittiöiden Victoria.
Nixi - Victoria

Topi keittiöt Onnela.
Topi Keittiöt - Onnela keittiö kerma

Ajatuksena voisi olla kiva, että jonkinlainen johtotähti kiertäisi pitkin taloa. Eli kausteet olisi samantyyliset ja esim. laatat myös, kuten Topilla asuntomessutalossa:

keittiö
kodinhoitohuone
Wc - alakerta
Wc - yläkerta

Sekä suihku (oma kuva)
Oma kuva, alakerran WC


3 kommenttia:

 1. Hienoja vaihtoehtoja olet löytänyt! erityisesti pidän tuosta värimaailmasta ja yhteneväisyydestä. :) Mulla on tullut muutos kodinhoitohuoneen/pesuhuoneen värimaailmaan: Nyt haluan sen olevan vaalea/beige- ehkä juurikin tuota värimaailmaa kuin tuossa kaakeleissa näkyy, tai lattiat sitä väritystä ja seinät vaalempaa sävyä. Mutta näin ne mielet vaihtuu tai sit selkiytyy kun aikaa kuluu ja tupa alkaa hahmottumaan paremmin. :) Hyvää uutta vuotta teille sinne halauksin.

  VastaaPoista
 2. Se on mukava nyt jo miettiä ja suunnitella, niin on aikaa hioa niitä suunnitelmia ja varmasti on mukava tehdä päätöksiä kun alkaa nähdä valmiita tiloja. Mä en oo vielä oikein seinien/lattioiden värimaailmoihin asti päässyt mietinnässä. Äkkiä sanoisin että myös tykkäisin tietynlaisesta harmoniasta väreissä, ei mitään kirkasta tai liian silmiinpistävää.

  Hyvää uutta vuotta toivotan myös teille ja voimia tämän vuoden loppurutistukseen!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Cat! Mutta kuten aiemminkin oon todennut, niin kyllä ne asiat tuolla pää kopassa muhii vaikkei aktiivisesti miettisikään ja hyvä se on vertailla ja suunnitella etukäteen, niin ei mee kaikki aika/energia sitten näihin kun on muuten hommat jo vauhdissa! tsemppiä teillekin kaiken alkuun! Hengessä ollaan mukana!

  VastaaPoista