perjantai 24. helmikuuta 2012

Keittiö tarjoajista

Tässä jo paljon aikaisemmin on saatu tarjous jo Iskulta ja Peekoolta ja Petra on oottanu jo kauan ku joku menis kattoon. Petralla ei ikävä kyllä oikein ollut sellaista ovee, jonka nyt tiedämme haluavamme. Vielä tarjousta ootellaan paikalliselta puusepältä, jolta on kysytty myöhemmin.

Tänään vihdoin ja viimein saatiin myös kovasti odotettu Nixin tarjous, kolme viikkoo myöhässä, tiistaina saatiin jo eka keittiö luonnos, tänä iltana toinen ja ite hinnat. Toki plussaa edes se et saatiin ne s-postiin. Siinä kävi nyt vain niin hassusti että toinen luonnos oli juurikin sellainen mitä on ajateltu, mutta näyttikin tylsältä, kun vertasi ekana saatuun.

Oltiin ajateltu jo näkemiemme pohjalta, että meille tulis pelkkää pöytää oleva saareke samalla lailla, kuin pohjassakin on. Mutta voi hitsi, kun ihastuin nyt niin tuohon toiseen ratkaisuun, jossa ei olekaan saareketta, vaan leveämpi kohta, jonka keskellä liesi ja uuni. Mitäs muut mieltä, onko saareke hyvä?!
Meillä tulee ruokatila erikseen, joten olin ajatellut että saareke olisi kiva tila, johon esim. kerätä ruokapöydästä tavarat ja nostella keittiön puolelle paikoilleen. Tai niin kuin Iskussa sanottiin, että siinä on hyvä olla aamupalalla tai lapset voi tehdä sen äärellä esim. koulutehtäviä isompina.

Sarjassamme mielipiteitä, pyydettiin tarjouksia integroiduilla laitteilla ja ajattelin, että myös kylmälaitteet voisivat olla oven takan, koska se rauhoittaisi keittiön ilmettä. Peekoossa jyräs suoraan, ettei niin kannata laittaa, koska on kallista ja vähentää kylmälaitteiden sisätilojen kokoa. Hmm, eiköhän me olla oikeutettuja ite päättämään mitä halutaan... Noh, ei siinä mitää, Peekoon palvelu on ollut kaikkein nopeinta ja tosi hyvää.

Mitäs muut mieltä integroiduista kylmälaitteista? Onko turhaa?
 Jos totta puhutaan, niin nyt kun oon Nixin kuvassa ne sellasena nähnyt, niin luultavasti ne myös sellasina tulee, riippumatta toimittajasta. Oli just sitä mitä aattelinki.

4 kommenttia:

 1. Mäkin haluan nähdä kuvia!

  En kyllä ymmärrä miten integrointi muka pienentää jääkaapin sisätilaa? Eikö se ovi vaan oo korvattu kalusteovella? Vai oonko mä nyt käsittänyt jotain ihan väärin? Nixillä on ainakin yksi jääkaappi integroituna Seinäjoen myymälässä ja ainakin ensi vilkaisulla se näyttää ihan yhtä suurelta kun muutkin :)

  VastaaPoista
 2. Mä nyt en tiedä ku se siellä Peekoossa puhu jotain, et sille pitää tehdä oma kaappi. No, eikö noi kylmälaitteet ny aina oo tavallaan kaapissa.
  Mutta kyllähän noiden integroitujen kylmälaitteiden hintataso tahtoo lähteä vähän korkeammalta, kuin normaalien, mutta kyllä mun mielestä kuitenkin löyty ihan kohtuu hintasiakin, tokihan siihen tulee sitten sen oven hinta ainaki päälle. Se mietityttää, kuinka hankala niitä on irrottaa, jos kone hajoaa.

  Niin ja ovat nuo myös hieman pienempiä litramääriltä, mutta en usko, että meillä ainakaan vaikuttaa niin paljon.

  Mulla ei oo muita kuvia, kuin nuo Nixin ja niistäkin toiset ei oo just ny mun saatavilla. Katotaan jos jaksaa jossain vaiheessa niitä laittaa. Mietin vain että saako niitä julkisesti näyttää...

  VastaaPoista
 3. En laita kuvia, ei sallittua näyttää, niin kuin arvelinki. Katotaan sitte ku päätös tehty. :)

  VastaaPoista