tiistai 21. helmikuuta 2012

Kevättä (ja jännitystä) jo rinnassa

Aivan kyllä kevättää, kun ulkona paistaa aurinko ja mittari näyttää +2,5 astetta. Tosin me vietetään tätä hienoa päivää sisällä, lapset kun sairastaa. Eilen katseltiin ulkona, kun kaivuri kaivoi tuossa aika lähellä. Isompi lapsista meinas jo kovaa että meidän taloa siellä rakennettiin. ;) Noh, kohta päästään oman tontin kaivuutakin katsomaan!

Viime viikolla on mies ahertanut sähkösuunnitelman kimpussa. Hän tekee alustavan suunnitelman, jonka sähkösuunnittelija viimmeistelee. Näin säästetään vähän rahaa. Tuo isäntähän on sähköinsinööri, joskaan ei sitä työkseen tee. Hänellä on kuitenkin lupa toteuttaa oman talomme sähkö asennukset. Myös lvi-suunnitelmaa hän on pyöritellyt sitä suunnittelijan tekemää odotellessa. Pitäisi nuo pian saada valmiiksi, koska rakennekuvia piirretään koko ajan. Tuntuu, että nuo vähätkin kaappitilat on typistymässä, kun tuonne ja tuosta pitäisi viedä putkia.

Miehen isä on kaivanut tontilta kantoja pois. Maaliskuun alussa tulee miehet kepittämään talon ja tallin paikan ja sen jälkeen saa alkaa maan kaivuu ja sorapatjan teko, jotta tontti olisi huhtikuussa valmiina. Pikasen laskutoimituksen mukaan enää 7 viikkoa, kun pystytysporukka saapuu ja tontilla alkaa tapahtua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti