sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tyytyväinen potkupyöräilijä

Maaliskuun alussa pohdin poitsun syntymäpäivälahjaa. Suosikkina oli Puky potkupyörä, mutta pelkäsin, onko vielä pieninkin näistä liian iso. Turhaa pelkäsin. Tilasin pyörän Mimilii.fi nettikaupasta: Potkupyörä 2+ lapselle. Lapsen suosituspituus alkaen 85 cm.

Aluksi vauhti oli aika varovaista, mutta halutessaan menee jo ihan mukavaa vauhtia. Tosin isosisko menee pyörällä jo tosi lujaa! Sisko osaa jo leikkiä, pitämällä esim. toisen jalan tuossa keskellä ja potkii vain yhdellä jalalla. Tosi hyvää tasapainottelua.

Meillä on hyvä ajella pyörillä tuossa takana olevalla pienellä, mutta hiljasella tiellä, 
joka vie vain pariin naapuriin.
Kypäräkin tuli lahjaksi. Hyvä harjoitella sen käyttöä heti.

Puky potkupyörä

Neiti 3,5v. oppi heti keväällä ajamaan omalla pyörällään. Nyt ei tarvitse veljen katsella vain vierestä.


2 kommenttia:

  1. Kiva, että pyörä sopii! Tuo potkupyörä taitaa olla aika lailla pienempi kuin meillä. Meidän pian 4.5-vuotias (100cm pitkä) nimittäin potkii vielä potkupyörällään, jonka sai 3-vuotislahjaksi eikä se ole liian pieni. Hän pitää siitä enemmän kuin tavallisesta pyörästään, vaikka osaa jo ajaa ilman apupyöriäkin.

    VastaaPoista
  2. Juu, tuo on aika pieni, pienintä mallia mitä löytyy. Toki säädettävissä. Meidän 3,5v. neiti on niin pikkuinen, että justiin pystyy hyvin vielä tuolla potkuttelemaan. Meillä pikkuveikka kulkee vielä mieluummin rattaissa, joten sisko sai eilen viimeksi kauppa reissulla lainat potkupyörää. Menee kans mieluummin sillä, kuin omallaan. Saas nähdä myöhemmin, joudutaanko ostamaan neidille vielä oma. Tuolla on paljon kätevämpi mennä epätasaisemmallakin, apupyörien kanssahan ei pääse oikein mihinkään. Ja uuden talon läheltä ei sitten asvalttia enää löydykään. :)

    VastaaPoista