perjantai 21. syyskuuta 2012

Sehän näyttää talolle!

Ikkunat tekevät ihmeitä talon ulkonäölle. Kuvat puhukoot.

Etupuoli auringonlaskiessa

Ulko-ovi kruunasi kokonaisuuden.Auringon laskiessa alkoi sisällä jo hämärtää, joten sisäkuvat ei ollu oikein hyviä. Uusi yritys valoisalla.

14 kommenttia:

 1. Todella upea talo teille on tulossa. Tai kartanoksihan tuota voisi oikeastaan jo kutsua:) Kauniilta näyttää ilta-aurinkokuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanasti ilta-aurinko paistaa aina iltaisin etupihaan ja taloon. :)

   Poista
 2. Näyttää upealta!!
  Mukavaa viikonloppua sinne! :D

  VastaaPoista
 3. On se niin HIENO ja HULPPEA!!! :) Ihanasti sopii noi ikkunat ja ulko-ovi. Millä maltoitte sen jo laittaa?? Meillä pelättiin koko ajan että ulko-ovi klaappiintuu rempan ja muuton tuiskeessa ja vaihdettiin virallinen ovi vasta kun oltiin kaikki muuttokuormatkin kannettu sisään. :) Ihanaa viikonloppua sinne ja jaksuja raksailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, kyllä se niin hienolta näyttää, kun kuukausia katsellut niitä ikkunan reikiä ja sitte niitä "vara" ikkunoita. :) Meillä kuljetaan khh oven kautta, joten pääovi saa olla rauhassa. :)
   Hyvää viikonloppua myös sinulle! :)

   Poista
 4. Todella hienolta näyttää, kartanomaiselta!! Tsemppiä aherrukseen!

  VastaaPoista
 5. Tosi hienolta näyttää! Meidän tulee (toivottavasti) olemaan hyvin samanlainen, pareveke vain tuossa etuoven päällä ja eikä tuota kolmiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavasti teillä onkin jo seinät noussu ja katto tekeillä. Kiva katsella miltä teillä pian näyttää. :)

   Poista
 6. Ihan näppärä pikkukartano. Sisustus pitää olla sitten samaa yltiöromanttista tyyliä kuin itse talokin. Muuten on paha tyylirikko.

  VastaaPoista