maanantai 26. marraskuuta 2012

Ekat laatat seinässä!

Pesuhuoneen kömmelin takaseinä on saanut kunnian toimia harjoitteluseinänä ja sai täten ensimmäisenä laatat. (No okei, pesuhuoneen muita laattoja tässä odotetaanki vielä jonkun aikaa... ;) Ihan hyvä oli isännän ensimmäiseksi tuotannoksi ja jää kaiken lisäksi pyykkikaapin ja pesutornin taakse. Laattana ihan perus pukkilan 20cm x 25cm laatta.


Muualle pesuhuoneeseen tulee ihan erilaista laattaa. Sen lisäksi saunan ulkopuolinen seinä kaarevine muotoineen saa päälleen paneelin.


Jo reilu viikko sitten maalasin pohjamaalilla ekan huoneen, ihan vähän näyttää kodinhoitohuone jo huoneelta. Muiden huoneiden maalaamista saakin vielä odotella, tasotemies kun tulee tuossa joulukuun alkupuolella. Sitte saa hihat heilua meikä tytölläkin ihan tosissaan. :D


Lattialla mun 20 vuotta sitten omin rahoin ostettu vanha mankka, hyvin toimii edelleen.Viime viikonloppuna myös alakerran vessa sai kerroksen pohjamaalia. Alaosaan tulee laatta ja yläosaan sekä kaarevalle seinälle tapetti. Onkin toistaiseksi ainoa tila johon on tulossa tapettia. :)


4 kommenttia:

 1. Moi onhan seinä wc tulossa laatoituksen päälle, niin kuin se kuuluu tehdä? veden on päästävä poterosta pois laatoituksen päälle(mahdolliset vuodot).. kulmaus on helppo kasata viimeiseksi kun muut seinät on valmiit. esim käyttämällä wedi levyä!!!

  VastaaPoista
 2. Mitä maksaa tasoitustyöt neliötä kohti ? Meille tulee kivitalo ja kiviseinien tasoitusten hintataso kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaa hintaa on vaikea sanoa, koska hintaan vaikuttaa smyygien määrä ja seinäratkaisut. Meillä neliöhinta liikkuu tuola 25-30€/m2 paikkeilla.

   Poista