maanantai 18. maaliskuuta 2013

Aula

Viime viikonloppuna oli työn alla aulan lattia. Laattana Kreikan valkoinen marmori. Laastina Mapei Ultraflex S2 Mono, valittiin pitkän työstöajan ja elastisten ominaisuuksien vuoksi.
Kyllä siihen kaksi päivää meni, kun yritimme hieman palapelimaisesti sijoitella laattoja kuvioidensa mukaan ja kaarevat seinät toivat omat haasteensa.

,

Apuna käytimme laatoituskiiloja, joita voimme huoletta suositella myös muille. Kiilat auttoivat huomattavasti isojen, viistämättömien(terävät reunat) laattojen asentamisessa.


Ensi viikonloppuna olisi edessä kiilojen poisto ja laattojen saumaus.


Myös paljon muuta on valmistunut, mutta kaikki on vähän jotain pientä vailla. Aina tulee ajateltua, että otetaan kuvia sitten kun se ja se vaihe on valmis. Ja taas odotetaan sitä seuraavaa vaihetta. ;)
Portaita lukuun ottamatta isoimmat ja aikaa vievimmät puuhat alkavat olla takanapäin. Tekemistä on kuitenkin vielä paljon ja etenkin sitä pientä näpräämistä riittää. Valmis koti ja tuleva muutto, kyllä ne siintävät täälläkin jo lähitulevaisuudessa, vaikka viikoista/kuukausista vielä puhutaankin. Uskomatonta, mutta totta!

9 kommenttia:

 1. Aivan mieletön tuo marmori! Niin kaunis! :) Tsemppiä viime metreille! :)

  VastaaPoista
 2. Oi vau, oikeeta marmoria, kyllä tulee hieno!!

  VastaaPoista
 3. Hieno!
  Meille tulee kanssa reippaasti valkoista marmorilattiaa, saako kysyä mistä ostitte nuo laatat? (jos vaikka en ole kysynyt vielä sieltä tarjousta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän laatat on Kaustiselta, Takuutuonti Oy. :)

   Poista
  2. Kiitos! Tuon paikan olinkin jo katsonut, laatua hieman vain mietin kun en ole kauheasti kuullut kokemuksia. Näyttikö laatat pikaisesti katsottuna asennettaessa hyvälaatuisilta ja mittatarkoilta? (meille näillä näkymin tulossa Tulikiveltä, hinta on tosin valitettavasti yli tuplaten)

   Poista
 4. Tuosta kompostorista vielä. Ainakin meillä päin martat järjestävät keväisin kompostoreista ja kompostoinnista infoa.

  VastaaPoista
 5. Itse laitoin Takuutuonnin grafiitinharmaata laattaa. Laatoittaminen oli hieman haasteellista kun laatoissa oli useankin millin korkeuseroja. Onnistui kuitenkin hyvin ja ei siihen kuole jos joku laatta hieman ylempänä onkin. Aikahyvin pystyi etukäteen erottelemaan paksummat ja ohkaisemmat eri pinoihin.

  VastaaPoista