keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Makuuhuoneita

Makuuhuoneista moni on jo hyvin pikällä. Itseasiassa viimeisin on tällä hetkellä maalausvaiheessa. Sen jälkeen sekin saa katon ja lattian. Näistä kuvissa olevista ei oikeastaan puutu kuin lattialistat, ikkunalaudat ja sähkövermeet.

Työhuone osaksi valkoinen, kahdella seinällä harmahtava maali. En nyt muista koodia.
Isännän työhuone


Makuuhuoneen tapetti on Värisilmästä ornament mallistoa.
Seinällä tikkurilan tunneväri G484 Talkki.

Vanhempien makuuhuone, hieman tumma kuva

Vanhempien makuuhuone toiseen suuntaan
Pojan huoneessa väreinä Y383 Kurkku, Y354 Cumulus.
Älkääkä kysykö miksi nuo värit on nuon päin. ;D
Poitsun huone

Tytön huoneen väri F336 Vaahtokarkki, raidassa alla vaahtokarkki, päällä läpikuultavaa Taika Helmiäislasyyria 2084 Pandora. Tähän huoneeseen oli tulossa kokonainen raidoitettu seinä. Mutta päädyttiin sitten rauhallisempaan versioon.

Neidin huone

Vaaleanpunaiselle seinälle tarkoitus maalata tai tehdä sabluunalla kukkia, perhosia tai muuta käyttäen tuota helmiäisväriä.


4 kommenttia:

 1. Nättejä pintoja teillä on valmistunut. Me päädyimme nyt jättämään lähes kaikki seinät valkoisiksi. Ehkä niitä tapetoidaan/maalataan myöhemmin jos kyllästytään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me vähän vierastetaan pelkkää valkoista, joten meillä ei sitä paljoa löydy. :) Muksuille oon luvannu, että laitetaan heidän huoneita sitten uudelleen, kun kasvavat ja osaavat sanoa mitä haluavat. Viimeistään teini-iän lähestyessä. ;)

   Poista
 2. Hei! Teillä alkaa olemaan paljon valmista pintaa! :) Joko ootte uskaltaneet miettiä muuttoaikataulua?! Ihanan näköistä kun nuo ikkunat on tuollalailla sisässä - kartanon tunnelmaa todella! Sävy "vaahtokarkki" on ihana, mietin itse sitä yhtenä vaihtoehtona lasten keinutuolin entisöintimaaliksi! :) T. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kyllä se valmiin osuus vain koko ajan kasvaa! Varovaiset muutto toiveet ovat huhtikuun lopussa tai viimeistään toukokuussa. Jotain isompaa vielä uupuu, sekä paaaaljon tuota pikku näpertämistä.
   Tuo sävy on kyllä kiva, ei mikään ällön vaaleanpunainen. :)

   Poista