torstai 28. helmikuuta 2013

Keittiö!

Viime viikonloppuna aherrettiin jo vuosi sitten suunnitellun ja kovasti odotetun keittiön parissa. Keittiötoimittajanahan meillä on Nixi. Vihdoin päivitystä, kun alkaa tervehtyminen lunssasta olla jo voiton puolella. Vielä ei olla lähelläkään valmista, mutta kyllä se keittöltä jo näyttää.

Ja näyttää juuri siltä kuin haluttiinkin, keittiöltä meidän makuun! Meillä nuo yläkaapit painottuu kahden ison ikkunan takia lasikaappeihin. Tuovat samalla mukavasti näköä ja keveyttä tilaan. Vähän tuo muutoksia totuttuun tuo yläkaappien esim. kuivauskaapin puuttuminen. Toisaalta sitäkin ihanempia ovat nuo laatikot, aivan tavattoman ärsyttävää yrittää tavaroita kaivella tällä hetkellä isojen kaappien hyllyiltä. Lisäksi lyhyelle ihmiselle erityisesti käytännölliset. Työtasoja on ihanan paljon, tällähetkellä kun ei ole juuri ollenkaan. Vaikka hautautuuhan nuo kuitenkin aikaa myöden tavara määrän alle. ;) Käytäntöhän sen sitten kertoo, kuinka onnistunut keittiön suunnittelu on ollut.

Pelättiin, kuinka kauan aikaa tuo kokoaminen vie, kun kaikki oli lautatavarana, mutta kyllä se ihan mukavasti kasaan tuli. Miehet kun asenteli kaappeja, niin minä kasasin valmiisiin jo laatikoita paikoilleen.

Huuva on tarkoitus tehdä itse.

Ovesta on kulku aulaan, jää avoimeksi. Jääkaappi ja pakastin ovien takana.

 Kuvat on otettu ruokailutilasta, olohuone oikealla. Kyllä tilan ilme muuttui paljon.

Paaljon muutakin on kyllä tapahtunut, jospa päivitystä niistäkin jossakin vaiheessa.

5 kommenttia:

 1. Siellähän näyttää jo valmiilta :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvältä näyttää! Meidän keittiö tulee ensi viikolla enkä malttaisi odottaa.

  Olen jo useasti kuikuillut kuulumisia teiltä. Kiva, jos ehdit jossainv aiheessa laittaa kuvapäivitystä taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö on kyllä iso ja tärkeä kokonaisuus, kyllä sitä itsekin tuli odotettua.
   Päivitykset nykyään venyy, kun kukaan ei muista ottaa kuvia tai yksinkertaisesti ei jaksa iltaisin enää koneelle. Katsotaan, jospa kamera huomenna taas eksyisi mukaan. :)

   Poista
 3. Tiskikaappia meillä ei ole ollut vuoteen. Nyt uuteen kotiin ei myöskään sellaista laiteta, kun ei koeta tarpeelliseksi. Kone pesee astiat ja ne mitä ei pese, kuivataan pesun jälkeen käsin ja laitetaan paikoilleen. Aiemmin tiskikaappi vain keräsi kaikkea roinaa..

  Yläkaappeja meille ei tule ollenkaan. En yllä niille kuitenkaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tiskikaappi ollut käytössä, mutta eiköhän sitä opi elämään ilmankin. Toisaalta ei enää kurkottelua! Meillä muutama yläkaappi, mutta niihin tulee kuitenkin vähemmällä käytöllä olevat astiat ja tavarat.
   Toivottavasti uusi astianpesukone olisi parempi kuin nykyinen ja myös pesee kaikki astiat. :)

   Tsemppiä teidän alkaneeseen projektiin!

   Poista