perjantai 8. helmikuuta 2013

Kaivattu uutinen!

Tänään sain talolla vastaavan kanssa käyneeltä isännältä erittäin hyviä uutisia. Lattiat ovat aulaa lukuunottamatta kuivuneet hyvin ja saimme luvan alkaa vihdoin laittaa lattioitakin! Mikä suuri helpotus! Viikon päästä laitetaan vesieristeet pesuhuoneeseen ja sen jälkeen isäntä pääsee lopultakin laatoittamaan ensimmäistä lattiaa. Johan tätä on odotettukin.

Samantien lähti arvioita mahdollisesta talon valmistumis ajankohdasta. Apua, miten sitä arvioi, kun paljon on vielä tekemättä. Hyvissä ajoin pitäisi kuitenkin vuokrakämppäkin irtisanoa. Nyt taas tuntuu, että tästä unelmasta tulee vielä tottakin jokunen päivä! Ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Hienoa, sitten vaan laatoittamaan! Jokos teillä on kaikki laatat valkattuna? Tiedän tuon tunteen aivan täsmälleen tuosta talon valmistumisen arvailusta. Kaikkihan sitä kyselee. Itse on tässä vaiheessa jo aivan sopeutunut ajatukseen, että tämä proggis ottaa ikuisuuden. En vieläkään uskalla noihin kyselyihin oikein mitään sanoa, vaikka meillä listoitetaan, laitetaan parketteja paikalleen, laatat ovat kaikki lattiassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä laatat ovat odottamassa olleet jo jonkin aikaa. Alakertaan tulevia ei ole vielä, mutta sielä laitetaan lattiat vasta viimeisimpien hommien joukossa. Joo, eipä täälläkään uskalla heittää kuin varovaisia arvauksia muutosta tässä vaiheessa. Tuo lopun viimeistely on kuitenkin yllättävän aikaa vievää puuhaa.

   Edelleenkin tuntuu, että tämähän se meidän elämää on, rakentaminen. Voi olla aika outo fiilis kun oikeasti saa aloittaa pakkaamisen, saatikka muuttaa. Mutta onhan se ihanaa kun elämässä olisi vihdoin muutakin sisältöä. :)

   Tsemppiä loppurutistukseen, kyllä se päivä sieltä tulee! Ennemmin tai viimeistään myöhemmin! :)

   Poista
 2. Onnea hyvästä uutisesta! Samaa meillä vielä odotellaan. Alakerta on kyllä kuiva, mutta yläkerta ei lähellekään. Meillähän muuttopäivä on jo lyöty lukkoon, kun nykyisestä on pakko lähteä, mutta se muuttokohde ei ole vielä ihan selvä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti saatte myös pian samoja iloisia uutisia! En tiedä koskahan täällä uskaltaisi päätöksiä tehdä. Noh, katsotaan nyt aluksi kuinka tuo pesuhuone tuolta valmistuu.

   Poista