maanantai 11. helmikuuta 2013

Tehtävälistan mietintää

Juuri listasin ylös vielä tekemättömiä töitä, sekä puuttuvia hankintoja. Lista herättää kahdenlaisia tunteita. Toisaalta listassa on vielä paaaljon tekemistä, etenkin kun suhteuttaa että pelkkä keittiön ja khh:en kalusteiden asennukset (etenkin kun ovat tällä hetkellä lautatavarana tv-huoneessa) ja esim. kaikkien lattiamateriaalien laitto ovat kuitenki aika aikaa vievää puuhaa. Toisaalta lista ei näytä pahalta, kun ajattelee mitä kaikkea talon rakentaminen sisällään pitää. Mielestäni olemme kyllä jo todella pitkällä. Jos makkareista alkaa uupumaan vain lattiat, niin ei kuulosta pahalta ollenkaan.

Vaikka pieni toive jo muutosta itää mielessä, ei kuitenkaan mennä asioiden edelle, vaan jatketaan samaan malliin. Päivä kerrallaan. Valmista taitaa joku päivä tulla, ennemmin tai myöhemmin. Vai uskoiskohan tuota kuitenkaan. ;) Hyvin on tottunut tähän elämän vaiheeseen, oudolta tuntuu ajatus muutosta ja muutoksesta, vaikka sitä päämäärää kohti on koko ajan menty.

Viikonloppukin hurahti töitä paiskiessa, niin ettei kukaan muistanut napsia kuvia, vaikka kamera mukana olikin. Katot on jo aika pitkälti paneloitu, osaksi listoitettu. Pari huonetta on edelleen vain pohjamaalissa. Noh, se tv-huone on aikas täynnä niiden kalusteiden takia. Mutta edistyy, edistyy.

1 kommentti:

  1. Meilläkin on tehty listaa puuttuvista tavaroista ja töistä. Onhan se melkoinen etenkin kun vertaa käytettävissä olevaan aikaan ennen muuttoa.

    VastaaPoista