sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Maalia ja listoja

Toivottamattomalta tuntunut tilanne muuttui nopsaa ja tällä hetkellä ollaan maalaamisen suhteen jo voitolla ja makeasti, kun 2 mh ja yksi puolikas mh on enää vailla pintamaalia. Aulassa on myös kattolistat paikoillaan.

Aulan maali löytyi puhtaasta vahingosta, kun etsimme takkaseinän maalia. Sinne tämä oli liian pliisu, mutta vastasi täysin hakemaamme aulan sävyä. Jos keittiön sävy löytyi viiden kokeillun joukosta, niin odotin samanverta ainakin menevän myös aulassa. Eli sävy löytyi Tikkurilan Tunto oppaasta; Y401 Kvartsi.

Sisäikkunat ja -ovet tulivat Fenestralta juurikin sopivasti. Näin lastenhuoneiden pikkuikkunat saatiin asentaa telineiden ollessa vielä paikalla.


Katossa 770mm rosetti, ehkä jotain se vielä kaipaa seurakseen. ;)


Mukavia kulmia oli aulatilassa. Valmista kuitenkin tuli. Paljon muuttui tila maalaamisen myötä ja listat mukavasti viimeistelevät tilan.Myös keittiössä on jo suurin osa listoista. Tavaraa täynnä olevasta keittiöstä rajoittunut kuvakulma. Keittiön sävynä G309 Mousse. Kuten kuvista näkyy, kaikki ikkunan pielet meillä on maalattu valkoisella; V503 Talvi. Myös keittiön/aulan oviaukko sekä aulan kaari ovat valkoiset.


Tällä hetkellä joka paikassa on tavaraa, mutta eivätköhän ne siitä kaikki paikalleen pääse aikanaan. Jonkun verran toki joudutaan siirtelemään, että saadaan loputkin huoneet maalattua. Kolmessa makkarissa on jo maali sekä paneelit. Kuvaa ehkä kun saadana kattolistatkin niihin. Jos joku muistaa ottaa kuvia, ennenkuin nuota tavaroita siirrellään niihin päin.

1 kommentti: