sunnuntai 30. lokakuuta 2011

kylpyhuonekalusteet

On varmaan kohta kalustanut jo puoli asuntoo, eikä oo vielä pohjakaan valmiina. ;D
Tällä kertaa vuorossa kylpyhuonekalusteita.


Tähän ihastuin, sopisi esim. yläkerran vessaan mainiosti. (Harmi pieni kuva)
www.cas.fi


Olen koko ajan ollut panostamassa alakerran wc-tiloihin. Tietysti siksi, että vieraat käyttävät pääsääntöisesti sitä, mutta kumpaa sitä itse käyttää, alakerran vai yläkerran tiloja esim. laittautumiseen. Makkarit ja pesutilat tulee olemaan ylhäällä, mutta oleilu ja ulos lähtö alakerrassa.. Siinäpä pohdittavaa, että olisi kuitenki tarpeeksi kaappi/laatikkotilaa molemmissa.

2 kommenttia:

  1. voi että voi ottaa aivoon, kun kirjoitin tähän sulle pitkän tekstin ja sit kun painan "lähetä kommentti" niin nettiyhteys katkee... Argh! No, alusta siis:
    Usko vain että kaikki suunnittelu ja katselu palkitaan siinä vaiheessa kun niitä pitää oikeasti päättää. Näin ainakin mulle on käynyt, kun tietää mitä hakee ja mitä haluaa niin valinta on paljon helpompaa. Meillä tulee olemaan vieraitten ja mun vessa alakerrassa, muitten yläkerrassa. Hehehe. Ja ps: ihanat kalusteet!

    VastaaPoista
  2. Juu, olen kyllä ollut tyytyväinen, että tässä on runsaasti aikaa selailla lehtiä ja nettiä ja tutkailla ja tuumailla kaikenlaista. (vaikka välillä harmittaakin että vasta keväällä päästään rakentaan ja talo valmistuu ties koska.) Ihana suunnitella talon eri juttuja, kun meillä on tuon miehen kanssa niin samanlainen maku, ettei varmaan tuu sen puoleen ongelmia ja itsestäkin hauska huomata, että näin päättämätön ihminen kuin minä huomaa kuinka joistakin sisustus asioista esim. on jo selkeä käsitys mitä haluaa. Niitä tässä nyt hyvä vielä muokata ja tuumailla.
    Ja muuten tuo voisi kyllä olla ihan hyvä juttu, että itse käyttäisi tuota alakerran vessaa... Noh, eiköhän sitäkin ehdi tässä vielä tuumata. :)

    VastaaPoista