tiistai 25. lokakuuta 2011

Manttelitakka?

Takkaa on tullut mietittyä jo paljon ja mielipidekin on matkan varrella vähän muuttunut, tällä hetkellä mielessä varaava manttelitakka tai sitten ihan siloinen ja yksinkertainen, suorakulmainen kattoon asti oleva takka, jonka pinta olisi yhtenäinen seinän kanssa. (Eli vain ilman tuota manttelia edessä) Kiva voisi olla myös seinään upotettu malli, näkyisi vain iso luukku, mutta ei harmi kyllä meillä onnistu. Lisänä kiinnostais leivinuuni, joka "piilotettais" vasemmalle, keittiön puolelle. Saas nähdä sit onko mahdollinen. Katsotaan mihin lopulta päädytään, kun mielipidekin vielä ehtii muuttua ja mikä on miehen kanssa yhdessä se lopullinen näkemys. :)


Tässä esimerkkiä Manttelitakasta:
  
Nimenomaan tälläisellä yhdellä isolla luukulla.
Tupa Uunit - Netrauta.fi

www.uunisepat.fi

Tämän tyylinen ajatuksissa ensin, 
nyt ehkä muokkaisin sen yltämään kattoon asti ja rappaus pintaan.
Leivinuunin luukku juuri nätisti sivussa.
www.uunisepat.fi - Alppi takkaleivinuuni

2 kommenttia:

  1. Teidän taloon sopii kyllä mikä tahansa noista kolmesta! Itse tykkäsin jostain syystä ekasta tai tokasta eniten mutta kaikki noi on tyylikkäitä ja kauniita! Ja tossa kolmannessa on hyvin suunniteltu tuo leivinuuni. Kannattaa ottaa se jos yhtään on hiivasormi. Itse jätin pois, kun harvemmin teen leipiä tai muita, vaikka muuten tykkään leipoa. Pelkäsin, että jää käyttämättä. :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin nuo manttelit tällä hetkellä kärjessä, mutta minäpä en yksin sitä päätä että katsotaan. ;) Jotenkin koen et sopisi ehkä pienellä koristeellisuudella meille.
    Leivinuuni on vielä harkinnassa, luulen että harkitaan hinnan ja mahdollisuuden mukaan. Itselläkin pelkona että jääkö käyttämättä..

    VastaaPoista