torstai 20. lokakuuta 2011

Leikkimökin mallia

Ajatus on, että leikkimökki olisi sen verran iso, että siellä voisi kesällä nukkua ja lasten kasvaessakin he viihtyisivät siellä ja sitä voitaisiin muuttaa myöhemmin sisustuksella esim. oleskelutilaksi kavereiden kanssa

Tälläinen leikkimökki sopis juuri meille,
toisaalta ehkä liian raskas/vankka minun makuun:
T.i.l.a. ohjelman sivuilla


Sisältä: 
Nappasin heti hienon idean, mitä voisi käyttää talossakin:
Kivan lisän puuhastelunurkkaukseen tekee se, että vihreän maalin alle laitettiin magneettimaali, jolloin tälle seinälle voi laittaa esille kaikki hienot taideteokset.

Tässä tosi söpis, ehkä enemmän tyttömäistä tyyliä:
http://maalaisromantiikkaa.vuodatus.net/blog/2507943




Ehkä kuitenkin jotain tällästä ♥
Matildan leikkimökki - tähän saa ohjeet täältä


Tässä vielä jotain:
Ihanin leikkimökki 2011-kisa
Tämäkin on hauska

Röllimaja - Ihanin leikkimökki 2011-kisa





4 kommenttia:

  1. Matilda on munkin suosikki! <3 ekakin oli hieno, mutta ehkä jo liian pramea lasten leikkimökiksi? mekin ajateltiin ensin sellaista mökkiä jolle olisi jatkoa myöhemmin eli oleilumökiksi nuorille jne. mutta sitten isäpuoli teki leikkimökin ja vannoi, että lapset eivät leiki mökissä jos se on liian suuri. Annoimme sitten hänelle vapaat kädet leikkimökin koon suhteen ja nyt se on pienten tyttöjen kokoinen. :) mutta ehkäpä meillä on sitten saunamökki omalla tontilla jossain vaiheessa niin korvannee leikkimökin silloin? :)

    VastaaPoista
  2. Tuo eka vastaisi hyvinkin pitkälle samaa tyyliä, kuin talo tulee olemaan, mutta en mä tuollaista kyllä halua kuitenkaan, nimenomaan liian pramea ja toisaalta tylsäkin. Tuohon Matildan mökkiin jo sain ohjeet, luulen että tuollainen se tulee olemaan. Saas nähdä koska se sitte pystyhyn saatais. Olisi kiva kans jos saisi leikkimökin leikkeihin jo rakentamisen aikana, mutta epäilenpä... En mäkään leikkimökistä liian isoakaan halua ja voihan olla, ettei ne isompana piittaa siitä kuitenkaa. ;) Ja ihana leikkimökki teillä onkin ja sopiva vielä pitkäksi aikaa tytöille. ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistähän saisi ohjeet tuohon Matilda mökkiin?

      Poista
  3. Katso täältä: http://www.matkukuus.fi/MATKUKUU/valokuva/leikkimo.htm#Ohjeen%20tilauslomake%20lis%C3%A4tty%2019.10.2010

    VastaaPoista