sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Edistystä kurkkimassa

Tänään oltu nauttimassa ihanasta säästä (tuulta ja lumisadetta) tontilla. Itekin kävin kantamas muutaman pikku harkon, jokka oli talon sisällä ylimääräisenä. Tarkoitus oli laittaa jo eristeitä seiniin ja sillee, mutta olikin tuotu liian ohuita ja ne pitää nyt huomenna vaihdattaa. Sokkeli kun alkaa olla valmis, varmaan maanantaina valmistuu muuraus. Täytöille on aikaa ens viikko. Kuvia ei nyt isäntä ottanukkaa, mutta aika hienolta siellä näytti ja mähän vasta katselin kivijalkaa. Toki siellä sisällä tuntu niinku ois ollu ite talon sisällä, kun harkot nousi neljä rinkiä ylöspäin, myös kantavien seinien alla. Sai jo tutkailla vähän eri tiloja ja etäisyyksiä. Joo, ei saisi, kun alkaa epäilyttämään... :D


Tässä esimakua kännykällä otettuna. Olohuoneesta kuvattuna takan paikka.

6 kommenttia:

 1. voi kun ihanaa! Nyt oot päässyt jo silmäilemään ja mittailemaan!! Hienoa! Mutta älä tosiaan ala epäilemään yhtään, kaikki näyttää tossa vaiheessa niiiin pieneltä! :) Kivaa alkaa viikkoa sinne, joka mitä ilmeisimmin on työn täyteinen. :)

  VastaaPoista
 2. Yrittäny muistaa tuon, että kaikki sanoo tilojen näyttävän pieniltä. Juu, hommaa piisais nyt että saavat työmiehet tulla taas maanantaina aloittamaan seinien tekoa. Huomenna varmaan pitää suunnata sinne iteki eristeiden laittoon, jos sais avuksi oltua.

  Kauankohan sitä jaksaa iloita kaikesta pienestä edistymisestä ja vaan alkaaki toivoa et olis jo valmista. :D Toivottavasti vielä vähän aikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältähän tämä jo näyttää :) Tästä on hyvä jatkaa!

  VastaaPoista
 4. Hurjaa vauhtia teillä edetään! Voi kun meilläkin päästäisi jo tositoimiin.

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti en ole aiemmin ehtinyt varoittaa teitä Fortesta, toiminta meitä kohtaan, rakentaminen 2010-, on ollut todella ala-arvoista. Palkistot noin 3 kk myöhässä, ohjeet yms vieläkin tulematta vaikka talossa asutaan jo, kokeilun kautta sitten opeteltu, kysymyksiin ei vastata jos sellaisia on tai vastaus tapahtuu "sitten kevväämmällä". En voi suositella ko. pakettimyyjää kellekkään.

  Vaan toivottavasti teillä sujuu paremmin.

  VastaaPoista
 6. Tuo on kyllä ikävää. Meillä kaikki on mennyt kyllä enemmän kuin hyvin(koputtaa puuta). Palvelu tarjous- ja suunniteluvaiheessa oli hyvää. Ensimmäinen lisä-plussa Fortelle(Leolle) tuli aikataulun muutoksesta, joka aikaisti rakennustöiden alkua.

  Meillehän tuo talo tulee vesikattovalmiina ja Forte-vastaa siitä.

  En tiedä missäpäin rakensitte, mutta monestihan huono palvelu henkilöityy.

  VastaaPoista