torstai 12. huhtikuuta 2012

Sokkeli

Pakko päivitellä, kun meilläkin vihdoin tapahtuu! :D
 On se niin hienoo!!
Tässä tämän päiväisiä kuvia sokkelista. Valmistuu ehkä alkuviikosta.


Pakko päästä viikonloppuna iteki taas tontille katsomaan!
By the way, luojan kiitos noita kivä on tuotuna tontille ja betoniauto ehti käydä.
Kiitos lämpimien säiden, tänään  uppos jo henkilöautonki renkaat 15cm tiehen. Toivotaan, että lämpimät kelit jatkuu ja kelirikko on ohi, kun seuraavan kerran tarvitaan kuormaa tontille.

2 kommenttia:

 1. Me ollaan samassa tilanteessa, jännää eikö vaan? Minua välillä hirvittää, että onko talo nyt varmasti hyvä ja tuijottelin kuvia illat pitkät. Aina välillä huomaan, että tuo ja tuo voisi olla toisin ja mies yrittää rauhoitella:). Pitäisi kai muistaa, että täydellistä ei voi tulla:). Tsemppiä teille!

  VastaaPoista
 2. Todella jännää, vaikka tietää että pitkä matka edessä mutta ihanaa kun on päästy alkuun!
  Tiedän niin tunteen, oon yrittäny olla miettimättä koko pohjakuvia päätöksen jälkeen, koska tiedän että alan jossittelemaan. Yritän muistaa, että pohjakuvia suunnitellessa on tehty päätöksiä joiden mukaan se on lopulliseen muotoonsa muokkaantunut ja kaikkea mahdollista vain ei saa saman katon alle. Lopullisista ratkaisujen toimivuudesta ei edes saa varmuutta ennenkuin on asunut talossa jonkun aikaa. Meillä ainakin on tehty taloa loppuelämäksi niin asettaa aikamoiset paineet onnistua. Joka tapauksessa tarpeet muuttuu matkan varrella, kaikkea ei voi ottaa huomioon. Toivottavasti kuitenkin kaikki olisi toimivaa. :)

  Täydellisyyttä voi kyllä olla vaikea tavoittaa, tai pitäisi olla ainakin enemmän kolikoita kukkarossa. ;D

  Tsemppiä myös teidän projektille! :)

  VastaaPoista