maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tänään virallinen aloitus. ♥

Vuosien haaveilun ja kuukausien suunnittelun ja alkuvalmistelujen jälkeen tuntuu, että tänään oli oikein virallinen aloituspäivä. Tämä on kuitenkin mulle käännekohta, kun siirryttiin selvästi taloon liittyviin juttuihin, vaikka ei vielä runkoa tehdäkään.

Olipas jännittävää miettiä kotona, että nyt siellä tontilla on aloitettu. Tämä päivä oli taas sarjassamme jännitystä elämään. Tieongelmien vuoksi hommattiin jo täyttösoraa ja semmosta aamuyöllä pakkasia hyödyntäen. Kuus reissua ajaja teki ja yks ois tulossa vielä. Saatiin nämä sinne "talon" taakse, ennen kivien tuloa aamulla. Luojan kiitos tiet kesti hyvin!

No, kivikuorman kanssa olikin sitten mukavia jännityshetkiä, kun kuorma-auto luiskahti ja nojaili ojaa kohti, se kun ei meinannu mahtua kääntymään pikkutielle. Ja kun se kelirikkomerkki oli eessä. :D
Miehet oli kuljettanu soraa renkaiden alle ja lähistöltä oli tullu naapuri traktorin kanssa, olivat saaneet sen takaisin tielle. Huh huh! Onnex mitään kummempaa ei sattunu..

Huomenna työmiehet tekee autotallin anturaa, lyhyestä viikosta johtuen valu ensi viikon tiistaina. On sovittu, että pystytysporukka laittaa anturan talliinkin, niin siitä on hyvä miehen jatkaa. :)

Tultiin hetki liian myöhään, työmiehet ehti jo lähteä ja kaikki laitettu piiloon.


Muutama kasa

4 kommenttia:

  1. Onnea aloitukselle! Kiva seurailla, kun kovaa kyytiä perässä tullaan oman projektin kanssa :). Meillä puunkaato edessä pääsiäispyhinä ja maatyöt alkaa tässä kuussa. Ihanaa pääsiäistä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä ne asiat vain nopeasti eteenpäin sujahtaa, usko pois, pian teillä ollaan samassa vaiheessa. :) Hitaasti, mutta varmasti tässä edetään. Ihanaa pääsiäistä ja hyviä puunkaatokelejä teille! :)

      Poista
  2. Onnea virallisesta aloituksesta! Tunne on varmasti hieno :-)

    Me saadaan kaivinkone parin viikon päästä, sitten alkaa tohinat täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tuntuu hienolta! Ei tässä loppuenlopuksi mene kauankaan, kun runko on valmis. Ja kesäkin jo kolkuttelee sitten ovella.

      Toivottavasti maatyöt sujuu sitten hyvin, eikä tule mitään yllätyksiä! :) Hyvää pääsiäistä!

      Poista