perjantai 30. maaliskuuta 2012

JEEEE!!

Meillä aloitetaan jo ensi maanantainaa!!!!!!

Viikkoa aikaisemmin kuin alunperin oli tarkoitus. :)
Huh huh. Kyllä täälä on fiilistelty happy happy ja sitte mentiin kovaan pettymykseen, mutta lopputulema jees!

Keskiviikkona tuo isäntä soitti Forten Leo Haglundille että pohjat on meidän osalta valmiit. Leo oli kysynyt, että mitäs jos maanantaina tulis kiviä ja työmiehet. Noh, eihän siinä mitää, ehdottomasti saa tulla. No, mies meinas torstaina ajattaa tontille vielä sorakuorman talon edustalle, niin ajaja ilmoitti, ettei tule. Tien päähän oli ilmestynyt kelirikko merkki, joten niin painavalla autolla ei saa siellä ajaa ilman erikoislupaa. Tien pinta ei kestä (tän siitä saa ku pystyttää taloa perämettään) ;D

Noh, mies tänään aamulla soittamaan ja pyytämään erikoislupaa, joka onneksi saatiin. Phuih...
Kehoituksena toki ajattaa mieluusti aamulla yöpakkasten jälkeen, jolloin tietkin kestää paremmin. Onneksi noita yöpakkasia on ilmeisesti luvattu roppakaupalla.

Eka kivikuorma olisi ollut tulossa jo tänään, mutta onneksi ajaja lupautui tuomaan vasta maanantai aamuna, koska tontti kaipaa edelleen sitä sorakuormaa, joka on nyt tulossa huomen aamulla klo. 7.00.
Jännityksessä on ollut myös meidän oma tie, joka kärsii myös näistä keleistä ja on mennyt vähän vellille. Sekin kestää paremmin kun tien pinta vähän jäässä. Toivotaan että tuo routa katoaisi sopivasti näiden toimitusten välillä, ettei tulisi nyt sen takia ongelmia, ettei saada tavaraa tontille.

Vaikka kyse onkin vain viikosta, niin onhan se mahtavaa, että projeksti aloitetaan viikko etuaikaan kuin jos se olisikin viikko jälkijunassa.

Kunhan nyt ei enää tulisi mitään takapakkia ja kaikki sujuisi hyvin! (Ikuinen pessimisti... ;)

1 kommentti:

  1. Jippiiiiii!!!! Hienoa!!!! :DDD ja nyt vain peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin. Teidän onneksi on ilmeisesti luvattu niitä pakkasia vkonlopuksi, niin varmasti tie kestää paremmin eikä sitä tarvi murehtia. Tsemppiä! nyt se Cat sitten todellisuudessa/ käytännössä alkaa!

    VastaaPoista