tiistai 6. maaliskuuta 2012

Koirasaari

Tontin paikka on kuulemma 1700-luvulta asti ollut koirasaari ja sinä se myös pysyy. Toisaalta sen pitäisi olla myös tämän blogin nimi... :)

Nyt on tontti lohkottu ja omaa maata on 5300 m2. Ympäristö on metsää ja peltoa, naapurit harvassa. Kyllä siellä on lapsilla tilaa leikkiä, puhtaassa luonnossa! :) Vähän perämettillä sitä ollaan molemmat kasvettu ja saman haluamme suoda myös omille lapsillemme. Mieshän on lapsuutensa leikkinyt ihan samoissa maisemissa, itseasiassa aikanaan meidän tontilla on ollut hänen rakentamansa maja. Suunnitelmat on olleet jo kauan selvillä. ;)

Tontilla on tunne arvoa myös muuten, sieltä löytyy miehen edesmenneen vaarin - joka aikanaan myös asunut samoissa maisemissa - rauhoittamia mäntyjä, jotka saavat edelleen kasvaa rauhassa meidän takapihalla.

Edelleen tuntui oudolta kävellä tontin reunoja ja ajatella, että tässä on tulevaisuuden kotipiha ja maisemat. Varmaan talon pitää valmistua ja asua hetken aikaa, muokata pihaa, ennenkuin kaikkeen tottuu.

Näistä hyvistä fiiliksistä toivottelen mukavia viikon jatkoja!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun tontilla on tunnearvoa, meilläkin olisi ollut suvun maita itä-suomessa, mutta kun työt ja omat vanhemmat ovat täällä niin ei vielä ainakaan sinnepäin lähdetä. Tsemppiä aloitukseen!

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo tunnearvo tuo oman lisänsä koko juttuun. :) Me taas palattiin "maailmalta" takaisin kotikonnuille. Oma synnyinkotini on 25km päässä tontilta ja sisarukset myös kohtuu lähellä. Mukavaa!

    VastaaPoista