maanantai 12. maaliskuuta 2012

4 viikkoa!!


Kauan tuo mies väänsi ja käänsi, mutta pääsi vihdoin viikko sitten päätökseen. Meille on tulossaThermia Diplomat Optimum 10 maalämpöpumppu Pohjanmaan energiapalvelusta. Energiakaivo 185 metriin. Lattialämmitystä ei otettu, kun ei vielä tiedetä että asennetaanko itse vai otetaanko asennettuna. Ihanaa, kun yksi isompi asia on jo saatu päätökseen.

Muita päätöksiä tässä ei sitten ole päästykään tekemään... Huoh. Takastakin on tulossa tarjousta, meillehän ei tule mitään ihan perusmallista, mutta siitä lisää joskus myöhemmin. Tontilla tapahtuu pikkuhiljaa,  jospa ens viikonloppuna saataisiin siihen malliin, että saadaan ajatuttaa soraa tontille. Oikeasti, 4 viikkoa niin pitäisi kaiken siltä osin olla kunnossa että työmiehet voivat saapua aloittamaan urakkansa!! Huih!

Viime lauantaina oltiin koko perheellä retkellä tontilla ja käytiin paistamassa makkaraa nuotiolla. Ilmakin oli tosi ihana! Tallin alustaa oli jo aloitettu  kaivamaan. Talon alta ei niin paljon tarvitsekaan kaivaa. Tulee sen verran ylemmäs.

 Tallin paikka myllerrettynä, ei tässä kuvassa niin hyvin näkynytkään.Sokkelin yläreuna tulee samalle tasolle puissa olevien vaakalautojen kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti