keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Eka tila pintavalmis!

Eilen sai tekninen tila maton alleen ja tänään sinne siirrettiin maalämpöpumppu,
odottamaan kytkemistä.

maalämpöpumppu
Yläkerran lattia on hiottu eilen, myös parveke on päässyt sateensuojapressuista eroon.

Pesuhuone
Meillä laitetaan painekyllästettyä puuta tuonne keskelle, tuntuu varmasti mukavammalta paljaalle jalalle, kun tuolla saunan jälkeen vilvoittelee.
Parveke
Pesunurkkauksen harkot odottavat muurausta saunan ikkunalla.

Parveke ja terassihässäkkä alhaaltapäin.
Kiva nähdä se tästäkin suunnasta ilman noita puita, kunhan ne uskalletaan purkaa.
Parveke ja terassi

Autotalliin laitettiin viime viikonloppuna jo styroksit ja raudat. Isäntä myös osti 13 säkkiä mastertop 450, joka laitetaan valun yhteydessä. Se tekee lattian pinnasta paljon kulutusta kestävämmän ja helpommin puhdistettavan, kun autotallin lattialle voi joutua bensiiniä, öljyä, suolaa, sulamisvettä...


 Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä kuva talosta. Itse pääkatto alkaa olla valmiina. Tykkään kyllä kovasti tuosta väristä. Tuollainen ruskeanpunainen, joka sopii yhteen ympäröivän luonnon kanssa.


3 kommenttia:

 1. Hienoa!!! Upeasti etenee hommat!!! Perässä tullaan kovaa ja hyvin fiiliksin ;) !

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Mietin tuota parvekkeen painekyllästettyä puuta... toinen vaihtoehto voisi olla laittaa sinne 2x6 tuumaista lankkua! Hinta on suht sama ja olisi vain paljon kestävämpi eikä halkeilisi kuten painekyllästetty. Tietenkin se täytyisi öljytä. Itselläni on terassi siitä rakennettu ja hyvin on toiminut. Ihmiset usein mieltävät painekyllästetyn ainoaksi mahdolliseksi rakennusmateriaaliksi terasseille ja parvekkeille, vaikka se itse asiassa on tarkoitettu laitureihin ja muihin jotka makaavat vedessä. Tällainen ehdotus vain! T. Esa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! Kuulostaa hyvältä, asuntomessuilla katseltiinkin lankkuterasseja ja näyttivät hyvälle. Se lankku olisi varmaan paljon hienompi kuin tuo perus painekyllästetty!

   Poista