torstai 12. heinäkuuta 2012

Huomenna tapahtuu

Saatiin tänään puhelu, että mitäs, valetaanko huomenna. Sadeilmojen takia huominen valu oli peruuntunu ja saatiin peruutusaika. Onneksi kaikki oli tehty jo valmiiksi, jotain viimeistelyä jäivät miehet tekemään. Aamulla lupas valumiehet tulla kello 6.

Myös peltikaton tekijöiden pitäisi olla huomenna tulossa. Jo aikakin olisi saada katon rimat suojaan. Saataisiin myös rännit paikoilleen. Tuo sadevesi kun tällähetkellä kastelee ja sotkee ilkeästi seiniä.

Neidin huone yläkerrassa

Minä olin tänään maalaamassa teknistä tilaa. Oli muuten yllättävän aikaa vievää hommaa noinkin pienessä tilassa ja katto lopuksi meinas viedä voimat, mutta sainpahan vain valmiiksi. Huomenna vielä toinen kerros. Maanantaina matto lattiaan ja saadaan kantaa koneet sisään.

Piha on mukavasti siistiytynyt. Hommaakin toki vielä on. Tiistaina jäi kesken puutavarakasan siivous. Noh, hyvällä mallilla jo. Puissa oli/on aika paljon nauloja. Appiukko oli apuna, joten sain jo isoimman osan nätille kasalle.

On muuten pikkuisen kätevä työkalu! Luonnistui jopa mun käsissä.

2 kommenttia:

  1. Hienosti on teillä edennyt! Perässä tullaan :) !

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä koko ajan mennään eteenpäin, vaikka välillä jo tuntuki että tuleekohan meillä koskaan valmista. Mutta asia kerrallaan edetään. :) hienosti teilläkin edistyy! :)

    VastaaPoista