perjantai 10. elokuuta 2012

Asuntomessuista

Pieni juttu tampereen asuntomessuista, johon kerään muutaman itseäni kiinnostavan jutun. Itse asiassa tänä vuonna miehen kuvaama kuvakavalkaadi on aika pieni. Se kertoo siitä, että messuilla oli tarjolla meille aika vähän. Modernit talot kun eivät ole meidän juttu.

Messuilta halusin löytää vinkkejä sisustamiseen. Yleisilmeen lisäksi etsittiin erikoisuuksia ja hyviä ideoita. Erityisesti tuli katseltua vessojen ja pesuhuoneiden laatoitusta, saunoja ja lastenhuoneita. Myös valaistuksia katseltiin, esim. spotteja tai epäsuoria valaistuksia.


Kivaa seinä materiaalia. Toki ei itsessään sopisi meille, koska me tarvitaan yksittäistä rimaa kaarevaan saunan seinään.
38 Tervakukka
 Ehdottomasti meidän tyylistä Wc maailmaa ensimmäisessä kuvassa, erityisesti ihastuttiin ovien väriin. Eli siis aika vaaleaa/ beigeä ilmeisesti tulossa meidän vessaan. :) Alemmassakin ihan kiva tunnelma, vaikka turhan moderni.

20 Estelle
26 Villa ilo

 Edes pari kivaa ideaa lasten huoneeseen.
Toki tuskin meillä ihan Hello Kittyä (tai prinsessaa) seinälle tulee.
26 Villa ilo
Palloista ehkä voisi jotain ideaa kehittää. En siis haluaisi lastenhuoneisiin tapettia, enkä seinätarroja (pelkään että ne vain revitään), vaan helppohoitoisemman maaliseinän. Mutta olisi kiva ideoida kuitenkin jotain seinälle maalilla. Ideoita otetaan vastaan! :)

37 Casa Forte
 Jotain valoista.

36 Deko-talo
36 Deko-talo
 Kiva pukuhuoneen penkki.
20 Estelle
Meillä suunnitelmissa suihkun alle pyöreää jokikiveä. Suihku/hana osat upotettu. Alla olevaan tyyliin. Katosta itse suihku.

11 Hailuoto
13 passiivikivitalo mutteri

Saunaan olisi haaveissa itsellä leveää lautaa. Sauna kuitenkin haasteellinen pyöreine seinineen. Hauska yksityiskohta tuo vaalean saunan penkin muoto.
20 Estelle
13 passiivikivitalo mutteri
Mukavan leveää lautaa ulkona. Sopisi minun makuun. Ei tosin ihan näin punertavana.

19 Ruusuvuori
Pihojakin tuli katseltua ja etenkin näitä kasvimaa ideoita. Sen kun ainakin pienimuotoisena haluan toteuttaa heti. Mansikoita, porkkanoita, herneitä ja pieni maa perunoita meillä jo aikaisemmin on ollutkin.

38 Tervakukka

Ihana istuin!
25 Aurinko tuulia
Tämä ikkunapenkki oli myös ihana ja herätti uudelleen ajatuksen, josko meillekin johonkin tälläisen saisi...
Kuva  täältä

2 kommenttia:

  1. Kiitos kuvapäivityksestä messuilta!oli kiva nähdä niitä ja kuulla mielipiteitä. Me ei tänä vuonna jaksettu ollenkaan messuille, jotenkin oli sen suhteen paukut aivan loppu. Lisäksi olen huomannut että ne on niin moderneja mun makuun että tosiaan aika pientä on anti itselle, vaikka onhan se silti niin mielenkiintoista nähdä erilaisia koteja. HIenosti siellä teillä edistytään!!! Tsemppiä urakkaan!

    VastaaPoista
  2. Minä innolla messuille lähdin, kun ajattelin että ollaan hyvässä vaiheessa hakemassa vinkkejä ja ideoita sisustukseen, mutta aika köyhäksi saldo jäi. Tai ainakaan suoranaisesti mitään uutta ja meille sopivaa ei vastaan tullut. Mutta tulipahan käytyä. :)
    Kiitos, koko ajan edistytään askel kerrallaan. Kyllä uskon lujasti että vielä mekin joku päivä... :)

    VastaaPoista