torstai 30. elokuuta 2012

Takorautakaiteet

 
Viime viikonloppuna saapuivat Metal Decon kaverit tontille, mukanaan kärrykuormallinen kaidepinnoja, -lattoja ja -putkia. Kolmen päivän uurastuksen jälkeen valmiina olivat mielestämme oikein onnistuneet takorautakaiteet. Täysin valmiiksihan tässä vaiheessa kaiteita ei voinut tehdä, koska lattiamateriaali, maalaus sekä ympärillä tehtävät tasoitetyöt on oltava ensin valmiina.
 
Viimeistelyä vailla olevat takorautakaiteet.
Meidän tapauksessa nämä aulan kaitteet olivat lähes täysin paikan päällä tehtävää käsityötä. Porrasosuuden jokasuuntaan kaareva kaideosa oli varmasti työn haastavin osa.

Mestari työssään;)
Porraskaide

Takorautakaiteet tulevat saamaan vielä puiset käsijohteet ja mustan maalipinnan.

Yläaulan kaideosat.
Itse pinnat ovat Rustican. Pinnajako onnistui mielestämme hyvin. Etukäteen on aika vaikea saada mielikuvaa siitä, miltä tietty pinna / pinnajako tulevat todellisuudessa näyttämään.
Pinnajakoa
Lisää takorautakaiteista tulee varmasti muutaman viikon sisällä, kun parvekekaiteet valmistuvat. Mikäli jollakin herää kiinnostus näihin takorautatuotteisiin, niin suosittelen ottamaan yhteyttä Metal Decon Tuomakseen Puh: 0400-983745

7 kommenttia:

 1. Täyttääkö kaiteet määräykset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa tekstissä mainitsin, niin tässä vaiheessahan kaiteet ovat kesken ja eivät siten täytä kaikkia määräyksiä. Viimeistelyn jälkeen kaiteet kyllä ovat määräysten mukaiset.

   Poista
 2. Ihanat kaiteet,Cat!!! sopii tosi hyvin tuohon teidän tyyliin! WOU!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa hienot! Meillä on suunnitelmissa laittaa parvekkeelle takorautakaiteet.

  VastaaPoista
 4. Mahtava kokonaisuus. Myös Portiikissa on hyvinkin laaja takorauta osa valikoima ja palvelu pelaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille positiivisista kommenteista;)

  VastaaPoista