tiistai 1. tammikuuta 2013

Tervetuloa vuosi 2013!

Oikein onnellista uutta vuotta kaikille!
Meille tämä on se vuosi, kun tupa valmistuu ja päästään muuttamaan ihka uuteen kotiin!!

Sitä päivää odotellessa riittää vielä paljon puuhaa, etenkin kun yli viikkoon ei ole tapahtunut oikein mitään. Noh, tällä viikolla tasoitemiehet saavat varmaankin hiomiset ja viimeiset viimmeistelyt tehtyä. Sen jälkeen pääsee taas pohjamaalaamaan ja muutenkin se hirveä pölyn määrä vähän rauhoittuu.

Keittiön seinällä on jo pari eri pintamaalia kokeilussa, mutta kumpikaan ei taida vielä olla oikea. Oikean sävyn löytäminen ei olekaan ihan helppoa! Kaupassa varmaksi katsomamme sävy osoittautui seinällä aivan liian tummaksi. Valkoisia seiniä emme halua, vaikka tällä hetkellä niin ihanan valkeaa ja valoisaa tilassa onkin. Toisaalta emme halua synkentää keittiön ja aulan ilmettä liian tummalla sävyllä. Mutta lähellä jo ollaan, joten eiköhän se löydy.

Ollaanhan me niiiin paljon pidemmällä, kuin viime vuonna tähän aikaan. Silloin tästä kaikesta vasta uskalsi varovasti haaveilla. Onnea teille, jotka jo vuoden 2012 puolella pääsitte nauttimaan uuden kodin antia ja tsemppiä meille muille, joiden aika koittaa vuonna 2013!

4 kommenttia:

 1. Maalisävyjen testaus ja valinta vaatii pitkää pinnaa ja hieman vaivannäköä, mutta yleensä sieltä se oikea sävy löytyy :-)
  Meillä oli tasan vuosi sitten juuri tuo sama vaihe menossa. Ärsytti kun piti iltaisin töiden jälkeen raksalampun valossa yrittää saada eri maalisävyistä selvää. Yksi harmaan sävy jäi ehkä hieman liian "siniseksi", mutta muut osuikin sitten ihan nappiin. Onnea maalausurakkaan, se ei ole aina helppoa, mutta AH niin antoisaa!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon että ne oikeat värisävyt kyllä löytyvät ja tupa muuttuu taas kun saadaan väriä seinään! :) Vähän kyllä mielenkiintoiselta tuntuu sitä länttiä seinässä katsoa ja yrittää miettiä, että miltä näyttää koko tilan kattavana. ;)

   Poista
 2. Tasatahtiin mennään, tasoitustyöt meilläkin menossa ja laatoitus. Paljon on tehty, juuri eilen katselimme perheen kanssa yhdessä kuvia huhtikuulta jolloin tontin louhinnat ja kaivuut aloitettiin. Ja vielä on miljoona pientä ja isompaakin asiaa kesken...
  Tarkasta aikataulusta on paha sanoa, mutta lienee turvallista uskoa, että niin teillä kuin meilläkin tämän vuoden aikana päästään muuttamaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä usko on täysin siinä, että tänä vuonna muutetaan! :) Ja toivottavasti vuoden alku, eikä loppupuoliskolla! Mutta aika sen tääläkin näyttää! Katotaan kuinka tasatahtia mennään loppumatkalla. :)

   Poista