keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Talokuumetta, taas!

Aivan talokuume taas nostaa päätään, kun alkuviikosta saimme Kannustalolta alustavat talokuvat ulkoa sekä sisältä omilla pohjilla toteutettuna. Ja tänään mies kävi Jämerän talomyyntimiehen juttusilla. Vaikuttaa siltä että "kilpa" käydään näiden kahden kesken. Ja hyvältä näyttää yksikin Jämerän talo ulkokuorineen. Lähellä liikutaan sen suhteen mitä toivotaan.
Mies juuri laskee budjettia, että mitä kaikkea taloon vielä talopaketin saavuttua tarvitaan. Huih, ja nuo on kuitenkin vasta sinnepäin arvioita.

2 kommenttia:

  1. No, niin! Teillähän alkoi asiat rullaamaan ripeästi etiäpäin! Vertailua on todellakin hyvä tehdä ja pitää mielessä, mitä kaikkea sen talopaketin lisäksi vielä tuleekaan.. Meille ei toistaiseksi ole tullut yllätystä vastaan,että oltais esim. arvioitu joku juttu aivan alakanttiin, mutta ainahan sitä rahanmenoa tuntuu löytyvän silti. Tärkeintä on kuitenkin löytää se "oman näköinen" talopaketti ja kyllä sitä sitten mielellään töissäkin kulkee, kun on unelmakoti josta maksaa- :) tsemppiä talopaketin valintaan!!

    VastaaPoista
  2. Hei! Ja kiitos! :)
    Juu, kyllä tässä nyt tuntuu, että kun on saatu asiat potkastua käyntiin niin varmasti nopsaa myös asiat etenee. Ja hyvä niin! Ja vähän helpottaa tuota haikeutta ja mielipahaa, kun näkee vähän jotain suuntaa jo tulevasta kodista, vaikka vielä kaukainen asia onkin. Mutta toisaalta, eihän meillä ole kiire mihinkään. :)

    Onneksi tuo isäntä on aika tarkka ja "perusteellinen" noiden laskelmiensa kanssa, että siihen pyritään ettei mitään isoja yllätyksiä matkanvarrella tulisi. Sehän on selvä että kaikki maksaa ja eurolleen hankala laskea, mutta jos edes sinne päin. :) Jännittää vähän tuo mitä kaikkea pitääkään suunnitella ja päättää, mutta toisaalta tuntuu ihanalta päästä suunnittelemaan omaa kotia omine toivomuksineen! :) Kun vaan muistais mitä kaikkea sinne haluaiskaan! ;D

    VastaaPoista