tiistai 13. syyskuuta 2011

Pakkailun aloitusta

Niin siinä vain kävi että tuleva väliaikais kämppäkin löytyi viime perjantai. Ja mikä onni, juuri sieltä mistä halusimme ja omakotitalo!! (ja vielä isompi kuin nykyinen ;) Tänään on alkanut jo pikkuhiljaa pakkailu. Jospa sitten voipi jotain heittää auton perään, kun menee tulevaan kämppään, kunhan viikonpäästä ensin tehdään lopulliset kaupat ja sen jälkeen allekirjoitetaan vuokrasopimus. Saamme varmaan heti avaimet niin saa käydä rauhassa siivoilemassa sitten ennen muuttoa.
Hyvä fiilis, haikea fiilis, tyytyväinen, surullinen...Kaikkea vuorotellen... Tai yhtäaikaa... Toivottavasti tässä vielä pakkailun lomassa ja sen nähdessäni kun alkaa talo tyhjentyä, niin tottuisin ajatukseen eikä tuntuisi se täältä KODISTA lähtö niin pahalta. :/ Jokseenkin tuntuu, ettei sitä vieläkään käsitä vaikka tuleva kämppäkin jo on. Ehkä se tästä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että asunto järjestyi toivomaltanne paikkakunnalta ja isompi!- ei tarvi väliaikaisestikaan kärsiä ainakaan ahtauden takia. Mulla on ollut ihan samanlaisia fiiliksiä tämän kodista luopumisen suhteen..välillä ahdistaa, on tyytyväinen, iloinen, surullinen...voi meitä naisia! :) Mutta kyllä se siitä. Tässä vaiheessa muuttoa kun ollaan, että paikat vain "retajaa" niin sitten tulee se halu saada asiat päätökseen ja muutto valmiiksi. Tää kaaosvaihe on se ahdistavin/ärsyttävin. Tärkeintä on kuitenkin että ollaan tuvat saatu myytyä ja uutta kotia kohti menossa!! hyvä me! ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuulla, etten ole ainut näiden tunteideni kanssa. Tuntunut hassulta, kuinka lujaa tänne taloon onkaan kiintynyt, vaikka jo osto hetkellä on tiedetty tämän olevan vain välietappi. Ehkä sekin, että nuo lapsoset ovat syntyneet täällä...
    Tässä kun teidän arkea seurannut niin olen ihan tyytyväinen, että edetään rauhassa asia kerrallaan. Teillä kun aikamoista ruljanssi on varmasti. Toivottavasti teilläkin rauhoittuu hetkeksi, kun saatte muutettua.
    Tsemppiä muuttoon ja ihan sinne arkeen!! :)
    Uutta muuttoa sitten odotellessa sen jälkeen. ;)

    VastaaPoista