tiistai 27. syyskuuta 2011

Perjantaita odotellessa...

Perjantaina olemme menossa Jämerän myyntimiehen sekä suunnittelijan kera lampsimaan tontille ja istumaan pöydän äärelle, jotta voimme polkaista tämän taloprojektin käyntiin ja aloittaa pohjakuvan suunnittelulla. Aika huisin jännää! Siitä se nyt lähtee.

Pääpiirteittäin meidän lähtöajatuksina on kaksikerroksinen kivitalo, jossa sisään tultaessa iso tuloaula, avoin 2.kerrokseen asti. Alakerrassa aika avara keittiö - olohuone tila, televisiohuone, miehen työhuone, khh. Yläkerrassa keskellä pesuhuone, jonka sisällä pyöreä sauna. Saunasta näkymä takapihalle. Pyykkihuollon jos saisi yhdistettyä pesuhuoneen tiloihin, ei tarvitsisi niitä kuskailla alas. Yläkerrassa lisäksi 4 huonetta.
Katsotaan, paljostako joudutaan luopumaan ja mitä uusia ideoita mahtaa tulla. Vinkattu kun on, ettei suunnittelijan käsiä kannata liikaa sitoa. :)

Tässä ajatusta tuloaulasta, saas nähdä saadaanko sitä isännän ajatusta toteutumaan.

Tämä hyvin lähellä ajatusta meidän tulevasta saunasta.  Ovi vain sivussa ja näkymä ulos.


2 kommenttia:

  1. hulppealta näyttää ja kuulostaa, mutta myös huisin toimivalta!! Varmasti jänskättää mutta se on vain sitä ihanaa ja hyvää jännitystä! :)) Kivaa että alkaa asiat rullaamaa myös uuden tuvan osalta. Halit viikonloppuun!

    VastaaPoista
  2. Hulppealta joo, kun kaikki mahdollinen yritetään saada saman katon alle. :D (Hinta puoli vain hirvittää...)
    Halutaan myös varautua, jospa uuteen kotiin saataisiin vielä lisää noita pieniä jalkoja tepsuttamaan. ♥♥

    VastaaPoista