perjantai 30. syyskuuta 2011

Jämerän aloituspalaveri

Todellakin tänään oli aloituspalaveri Jämerän Roy Jakobssonin ja Wasaplanin Juha Koivusalon, arkkitehtisuunnittelijan kanssa. Aivan kuten ajattelinkin, oli kyllä todella mielenkiintoista esitellä niitä omia ideoitaan ja saada heti sitä palautetta ja ehdotelmia miten ne asiat voisi ratkaista. Ja lisäksi varmistusta siihen, että myös ne vähän erikoisemmatkin ajatukset on kyllä toteutettavissa. Nyt täytyisi vain malttaa odottaa yli kaksi viikkoa ennenkuin istahdetaan uudelleen saman pöydän äärelle tutkailemaan ensimmäisiä luonnossuunnitelmia.

Nyt keskitytään kuitenkin tulevaan muuttoon ja pakkailuun. Muuttopäivä on viikon päästä lauantaina ja isäntä itse vielä lähtee 2-3 päivän työreissulle ensi viikolla. Nice... Mutta eiköhän tuo suju. Pari peräkärryllistä on jo tavaraa viety vuokra-asunnolle. Muuttopäiväksi onkin vuokrattu vähän isompi auto.

2 kommenttia:

  1. tsemppiä loppurykäykseen!! Onneksi sulla on niitä pieniä apulaisia siellä piristämässä... vaikka käytännössä mulla/meillä ne oli kyllä enemmän purkamassa kuin pakkaamassa. :) Onko teillä lapset reagoineet muuttoon?? meillä isompi kyseli jatkuvasti, tuleeko tämä ja tämä mukaan? Piti kovasti vakuutella ja kertoa uudestaan ja uudestaan minne muutetaan ja mitä tulee mukaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pikkuapulaisia joo, hyvin ovat auttaneet hajottamalla tavaroita ja näin ollen vähentämällä kannettavaa tavaraa. :D Pienempi nyt ei vielä oikein ymmärrä ja Nellakin tuntunut enemmän keskittyneen siihen uuteen taloon ja et sitte saa prinsessa sängyn, vaikka alun perin oli kyllä puhe, et haluaa sen sitten siihen rakennettavaan kotiin ja omaan huoneeseen. :) Mutta ei hirveästi ole kysellyt, en tiedä sitte ymmärtääkö jo vai nimen omaan ei täysin ymmärrä, ennenkuin muutetaan. Siitä meni sekaisin kun puhuttiin vuokra-asunnosta ja sitten rakennettavasta uudesta kodista. Totesin et parempi kun puhutaan siitä sitten lisää kun jotain alkaa tontilla tapahtua. Tai edes saadaan yksi talo kuviosta pois.

    VastaaPoista