maanantai 30. tammikuuta 2012

Rakennuslupa!!

Tänään kolahti postilaatikosta rakennuslupa. Ihana päivä! Onpa tätä hetkeä odotettukin. Tosin se meille jo torstaina sanallisesti luvattiin, nyt saatiin vielä virallinen versio.

Viime torstaina palaveerattiin yhdessä Forten Leo Haglundin, vastaavan mestarin ja tulevan rakentaja porukkamme päähenkilön kanssa. Sanottiin kaikki kättä päivää ja sovittiin aloitusajankohta, joka on nyt pääsiäisen jälkeinen viikko 15. Enää 10 viikkoa! Siihen mennessä täytyisi saada itse maat kaivettua ja sorapohjat tehtyä. Toivotaan ettei tule mitään yllätys pitkää ja kylmää kevät talvea.
Pari viikkoa kuluu anturan ja sokkelin tekoon, ja noin neljä viikkoa rungon pystyttämiseen jne.

Perjantai aamusta ajeltiin koko perhe Ouluun ja käytiin Bauhaussissa tutkimassa tarjontaa ja hintoja. Itseasiassa saatiin yksi hyvä idea kylpyhuoneeseen ja ihastuttiin sinne sopiviin kalliisiin kivilaattoihin. Huokaus... Lisäksi löydettiin alakertaan sopiva lankku laminaatti ja muutenkin päästiin vähän jyvälle, mitä materiaaleja halutaan ja mitä ne maksaa. Sitten yöpymään ja kylpemään Oulun Edeniin ja lapset tykkäs!

4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon virallisestikin alkavalle rakennusprojektille ja raksaajille!!!! Kiva kun olitte päässeet vähän jo tutkailemaan tarjontaa ja samalla myös rentoilemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea virallisesta rakennusluvasta!! 10vkoa menee nopsaa, usko pois! ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Niinhän tuo varmasti menee! Kyllä tässä odottaa sekä suurella innolla että pienellä jännityksellä, että kuinkahan kaikki sujuu... :)

    VastaaPoista